Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er bijvoorbeeld tijdens transport een cartridge kapot gaat of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wij hanteren een 100% garantie beleid. Dit betekend dat zolang er nog toner of inkt in de cartridge zit waar geprint mee kan worden wij garantie bieden op deze cartridge. Het maakt dan niet uit hoe lang geleden het is dat de cartridge is besteld. Meld een gebrek altijd zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Hoe langer je wacht hoe lastiger het voor ons wordt om te achterhalen wat er mis is met de cartridge.

LET OP: Het updaten van de firmware van je printer kan er voor zorgen dat cartridges niet meer in die printer werken. De cartridges zelf zijn goed en dus niet defect. De ge-update firmware en dus de printer is het probleem. Schakel daarom altijd het automatisch updaten van de firmware uit op uw printer en installeer ook geen nieuwe firmware. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor aangezien wij geen toegang hebben tot jouw printer.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt. We raden je aan om klachten altijd eerst bij ons kenbaar te maken door contact met onze klantenservice op te nemen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Je winkelwagen
Categories
De waardering van inkt.store bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1377 reviews.