Hoe vind ik de juiste cartridge(s)?

Dit kan op twee manieren:

 

1 – De zoekbalk

Druk op de zoekbalk en vul het type nummer van je printer in of het type nummer van je cartridge. Wanneer je zoekt op het type nummer van je printer, krijg je gelijk alle cartridges te zien die in je printer werken. Het type nummer van je printer vind je op de boven- of voorkant van je printer (Nooit op de achter- of onderkant).

LET OP: Gebruik ALTIJD het type nummer van de printer zoals beschreven op de printer. Gebruik NOOIT het type nummer van de printer zoals beschreven op de computer. Op de computer wordt namelijk meestal niet het type nummer van je printer weergegeven maar een driver (software) nummer.

 

2 – De merk logo’s

Op onze home-pagina vind je onder de zoekbalk de logo’s van de verschillende printer merken. Klik op het logo van het merk van je printer. Je krijgt nu twee opties: “Zoeken op printer” en “Zoeken op cartridge“.

Zoeken op printer

Je krijgt na het klikken op “Zoeken op printer” de verschillende series te zien die deze fabrikant levert. Klik op de serie waar je printer onderdeel van uit maakt om alle printers uit die serie te zien. Wanneer je op het type nummer van je printer klikt krijg je een pagina te zien waar alle cartridges te zien die in jouw printer werken. Vanaf deze pagina kun je ze heel gemakkelijk aan jouw winkelmand toevoegen.

Zoeken op cartridge

Wanneer je op “Zoeken op cartridge” klikt krijg je de keuze tussen: “Zoeken op Inkt” en “Zoeken op toner”. Kies hier of je een inkt- of tonercartridge zoekt. Mocht je niet weten of je printer met inkt of toner werkt zoek dan op printer. Mocht je het wel weten klik dan op het juiste soort. Je krijgt nu een pagina te zien met alle verschillende nummertjes die beschikbaar zijn. Klik op het juiste nummertje om naar de desbetreffende productpagina te gaan.