Levertijd

Inktset.nl streeft ernaar om jouw bestelling binnen 24 uur bij je afgeleverd te hebben. Helaas zijn wij (net als alle andere bedrijven) afhankelijk van onze vervoerder. Wij zenden al onze pakketjes met PostNL. PostNL levert ongeveer iets meer dan 95% van de pakketjes op de afgesproken dag af. Het kan soms voorkomen dat het pakketje een dag vertraging heeft door bijvoorbeeld drukte. En heel soms kan het zijn dat het pakketje kwijt is geraakt bij PostNL of dat het ergens is blijven liggen. Dit komt zelden voor maar het kan voorkomen. Om Jouw bestelling de volgende dag te ontvangen dient je bestelling op werkdagen voor 17:00 bij ons geplaatst te zijn. Onder voorbehoud dat de door jou bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Wanneer bestelling geplaatst >95% van de bestellingen <4% van de bestellingen <1% van de bestellingen
Maandag voor 17:00 Dinsdag Woensdag Uw bestelling woensdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Maandag na 17:00 Woensdag Donderdag Uw bestelling donderdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Dinsdag voor 17:00 Woensdag Donderdag Uw bestelling donderdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Dinsdag na 17:00 Donderdag Vrijdag Uw bestelling vrijdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Woensdag voor 17:00 Donderdag Vrijdag Uw bestelling vrijdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Woensdag na 17:00 Vrijdag Zaterdag Uw bestelling zaterdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Donderdag voor 17:00 Vrijdag Zaterdag Uw bestelling zaterdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Donderdag na 17:00 Zaterdag Maandag Uw bestelling maandag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Vrijdag voor 17:00 Zaterdag Maandag Uw bestelling maandag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Vrijdag na 17:00 Dinsdag Woensdag Uw bestelling woensdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Zaterdag Dinsdag Woensdag Uw bestelling woensdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Zondag Dinsdag Woensdag Uw bestelling woensdag niet binnengekregen? Neem contact met ons op.

Verzendkosten:

Nederland: Bij INKTSET.nl betaal je boven de € 49,99 geen verzendbijdrage! Daaronder betaal je de volgende verzendbijdrage:
Orderwaarde = Verzendbijdrage
€ 0,- t/m € 9,99 = € 4,99
€ 10,- t/m € 19,99 = € 3,99
€ 20,- t/m € 29,99 = € 2,99
€ 30,- t/m € 39,99 = € 1,99
€ 40,- t/m € 49,99 = € 0,99

België: Bij INKTSET.nl betaal je boven de € 49,99 geen verzendbijdrage! Daaronder betaal je de volgende verzendbijdrage:
Orderwaarde = Verzendbijdrage
€ 0,- t/m € 9,99 = € 4,99
€ 10,- t/m € 19,99 = € 3,99
€ 20,- t/m € 29,99 = € 2,99
€ 30,- t/m € 39,99 = € 1,99
€ 40,- t/m € 49,99 = € 0,99

Vervoerder:

Al onze bestellingen worden verzonden met PostNL.

Order & pakket traceren:

Op het moment dat je bestelling is ingepakt en is aangemeld bij PostNL, ontvang je van ons een email ter bevestiging. In deze mail ontvang je ook je track & trace code om je pakketje te volgen bij PostNL. Wij versturen zowel normale pakketten als brievenbuspakketten. Deze brievenbuspakketten passen door een brievenbus. Er hoeft dus niemand aanwezig te zijn tijdens de levering. Om er achter te komen hoe we jouw bestelling hebben verzonden, klik je op de track & trace link in de mail die je van ons ontvangt. Op de pagina van PostNL waar je op terecht komt staat bij een brievenbuspakketje dit duidelijk aangegeven. Staat er niks extra aangegeven, dan is het in een gewone pakket verstuurd. Pakketten mogen bij buren afgeleverd worden tenzij je aangeeft dat je dit niet wilt op de bestelpagina onder “bestel notities”. Voor pakketten moet altijd getekend worden.

Aflevering:

Via de track en trace link kun je ongeveer zien hoe laat de PostNL bezorger jouw pakketje komt afleveren. Betreft het een brievenbuspakketje dan hoeft er niemand aanwezig te zijn tijdens de levering. Deze word in je brievenbus gestopt en ligt vanaf dan op je te wachten. Voor pakketten moet er wel iemand aanwezig zijn om deze in ontvangst te nemen. Dit mag ook een vriendelijke buurman/buurvrouw zijn. Voor pakketten dient altijd getekend te worden.

Niet aanwezig bij levering:

Wanneer je bij de eerste bezorgpoging van je pakket niet thuis bent, zal de de bezorger proberen je pakket af te leveren bij een van je buren. Mocht dit lukken, dan ontvang je hierover een briefje in je brievenbus met bij welke buurman/buurvrouw je je pakketje kunt komen ophalen. Mocht ook bij buren afleveren niet lukken dan ontvang je een bericht van de bezorger met een ‘Niet-thuis-code’ erop. Met deze code kun je dezelfde dag vóór 22.00 uur op de website van PostNL een keuze voor de tweede bezorg poging maken. Mocht je niks aangeven dan word het pakketje de volgende dag opnieuw aangeboden. Mocht ook deze tweede levering niet lukken, word het pakketje naar een PostNL Service Punt gebracht bij u in de buurt. Welke locatie dit is staat op het briefje dat de bezorger in je brievenbus achterlaat.

Ander afleveradres:

Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres dan je factuuradres te laten bezorgen (bijvoorbeeld op je werk). In het bestelproces kun je dit apart aangeven bij het invullen van je gegevens. Vink het vakje aan wat voor: “IK WIL MIJN BESTELLING GRAAG LATEN BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES.” staat. Je kunt nu een ander afleveradres invullen.

Overschrijden levertermijn:

Indien de levertijd van een besteld product onverhoopt langer wordt dan overeengekomen of aangegeven op onze website, dan zal Inktset.nl de klant hierover informeren. In onderling overleg zal dan worden bepaald op welke wijze de levering alsnog zal worden uitgevoerd of dat de klant de bestelling wilt annuleren.