Levertijd

INKTSET.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen 24 uur bij u afgeleverd te hebben. Helaas zijn wij afhankelijk van onze vervoerder. Wij zenden al onze pakketjes met DHL. DHL levert ongeveer iets meer dan 80% van de pakketjes de volgende dag af. Het kan soms voorkomen dat het pakketje een dag vertraging heeft door bijvoorbeeld drukte. En heel soms kan het zijn dat het pakketje kwijt is geraakt bij DHL of dat het ergens is blijven liggen. Dit komt zelden voor maar het kan voorkomen. Als u uw bestelling op werkdagen voor 15:00 bij ons plaatst, wordt hij dezelfde dag nog door DHL opgehaald. Onder voorbehoud dat de door u bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Wanneer bestelling geplaatst 80% van de bestellingen 18% van de bestellingen 2% van de bestellingen
Maandag voor 15:00 Dinsdag Woensdag Uw bestelling donderdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Maandag na 15:00 Woensdag Donderdag Uw bestelling vrijdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Dinsdag voor 15:00 Woensdag Donderdag Uw bestelling vrijdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Dinsdag na 15:00 Donderdag Vrijdag Uw bestelling zaterdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Woensdag voor 15:00 Donderdag Vrijdag Uw bestelling zaterdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Woensdag na 15:00 Vrijdag Zaterdag Uw bestelling maandag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Donderdag voor 15:00 Vrijdag Zaterdag Uw bestelling maandag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Donderdag na 15:00 Zaterdag Maandag Uw bestelling dinsdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Vrijdag voor 15:00 Zaterdag Maandag Uw bestelling dinsdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Vrijdag na 15:00 Dinsdag Woensdag Uw bestelling donderdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Zaterdag Dinsdag Woensdag Uw bestelling donderdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.
Zondag Dinsdag Woensdag Uw bestelling donderdag ook niet binnengekregen? Neem contact met ons op.

Verzendkosten:

Nederland: Bij INKTSET.nl betaal je boven de € 50,- geen verzendbijdrage! Daaronder vragen we € 5,95 verzendbijdrage.

België: Bij INKTSET.nl betaal je boven de € 100,- geen verzendbijdrage! Daaronder vragen we € 9,95 verzendbijdrage.

Vervoerder:

Al onze bestellingen worden verzonden met DHL.

Order & pakket traceren:

Op het moment dat je bestelling is ingepakt en is aangemeld bij DHL, ontvang u van ons een e-mail ter bevestiging dat uw bestelling is ingepakt en klaar staat om door DHL opgehaald te worden. U ontvangt van DHL zelf een e-mail met daarin de track en trace gegevens. Wij versturen zowel normale pakketten als brievenbuspakjes. Deze brievenbuspakjes passen door een brievenbus. Er hoeft dus niemand aanwezig te zijn tijdens de levering van deze brievenbuspakjes. Om er achter te komen hoe wij uw bestelling hebben verzonden, klikt u op de track & trace link in de mail die u van DHL ontvangt. Op de pagina van DHL waar u op terecht komt staat duidelijk aangegeven of het een pakket is of een brievenbuspakje. Pakketten mogen bij buren afgeleverd worden tenzij u aangeeft dat u dit niet wilt op de bestelpagina onder “bestel notities”.

Aflevering:

Via de track en trace link kunt u ongeveer zien hoe laat de DHL-bezorger uw pakketje komt afleveren. Betreft het een brievenbuspakje dan hoeft er niemand aanwezig te zijn tijdens de levering. Deze word in uw brievenbus gestopt en ligt vanaf dan op u te wachten. Voor pakketten moet er wel iemand aanwezig zijn om deze in ontvangst te nemen. Dit mag natuurlijk ook een vriendelijke buurman/buurvrouw zijn.

Niet aanwezig bij levering:

Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van uw bestelling niet thuis bent, zal de bezorger proberen uw pakket af te leveren bij een van uw buren. Mocht dit lukken, dan ontvangt u hierover een briefje in uw brievenbus met daarop bij welke buurman/buurvrouw u uw pakketje kunt komen ophalen. Mocht ook bij buren afleveren niet lukken dan ontvangt u een bericht van de bezorger met een ‘Niet-thuis-code’ erop. Met deze code kunt u zien naar welk DHL buurtpunt uw pakketje de volgende werkdag gaat. Soms is het ook mogelijk om een andere locatie te kiezen mocht de dichtstbijzijnde u niet goed uitkomen. Meestal kunt u het pakketje de volgende werkdag vanaf 13:00 bij uw dichtstbijzijnde DHL buurtpunt ophalen. Zodra het pakketje voor u klaar ligt ontvangt u van DHL hier een e-mail over.

Ander afleveradres:

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan uw factuuradres te laten bezorgen (bijvoorbeeld op uw werk). In het bestelproces kunt u dit apart aangeven bij het invullen van uw gegevens. Vink het vakje aan wat voor: “IK WIL MIJN BESTELLING GRAAG LATEN BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES.” staat. U kunt nu een ander afleveradres invullen.

Overschrijden levertermijn:

Indien de levertijd van een besteld product onverhoopt langer wordt dan overeengekomen of aangegeven op onze website, dan zal INKTSET.nl u hierover informeren. In onderling overleg zal dan worden bepaald op welke wijze de levering alsnog zal worden uitgevoerd of dat de klant de bestelling wilt annuleren.