Inktset.nl is een concept dat is gelanceerd in 2014 door een aantal “oude rotten” in de inkt- en tonercartridge wereld. Het concept is een zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijke webshop, waar goede kwaliteit huismerk cartridges worden aangeboden voor een schappelijke prijs. Dus gemak, kwaliteit en prijs zijn de pijlers van Inktset.nl.

Helaas worden er op internet door voornamelijk “hobbyisten” en/of “zolderkamer bedrijven” veel te goedkope (en dus van zeer slecht kwaliteit) inkt (maar ook zeker toner) patronen ingekocht via Chinese handelaren. Deze zeer slechte kwaliteit cartridges worden dan via simpele websites in Nederland tegen ongezonde prijzen weer door verkocht. Deze hobbyist en de zolderkamer bedrijven gaan vaak binnen een jaar failliet, waarna nieuwe hobbyisten en zolderkamer bedrijven deze ongezonde praktijken voortzetten. Hierdoor heeft de klant vaak geen ondersteuning en zit de klant uiteindelijk zonder garantie en mogelijk met een beschadigde printer.

Door deze praktijken zijn veel mensen sceptisch geworden over “huismerk” cartridges. Wij snappen dit volledig, maar er zitten grote verschillen tussen de verschillende fabrikanten van huismerk cartridges. Uit China kunnen namelijk goede kwaliteit cartridges komen, deze kosten echter soms wel tien keer zo veel als de slechte kwaliteit cartridge. Hierdoor zal een hobbyist of een zolderkamer bedrijf altijd voor de goedkoopst mogelijke variant gaan. En dus niet voor kwaliteit, de hobbyist en de zolderkamer bedrijf heeft vaak onvoldoende kennis van zaken. Voor de hobbyist en de zolderkamer bedrijf is een huismerk cartridge een huismerk cartridge.

Daarnaast levert lang niet elke fabrikanten voor alle types een goed alternatief. Wij werken sinds 2005 al met ons eigen huismerk cartridges. Uit ervaring weten we dat elke keer dat een van de fabrikanten een nieuwe serie cartridges op de markt brengt, deze eerst zeer zorgvuldig in huis getest moet worden. Zodra verschillende fabrikanten over de hele wereld met nieuwe cartridges komen sturen ze ons proef setjes op om deze door onze kritische medewerkers te laten testen. Onze mening wordt bij deze fabrikanten zeer op prijs gesteld omdat ze weten dat wij hun producten eerlijk en goed testen. Wij leveren een uitgebreide rapport aan deze fabrikanten met onze bevindingen, waar de fabrikanten dan weer mee aan de slag kunnen om hun product te verbeteren.

Uiteindelijk komen alleen degene die als beste uit onze test kwamen in ons assortiment. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je kiest voor het Inktset.nl huismerk je ook de beste huismerk cartridges krijgt. Hier geven wij dan ook 100% garantie op. Zolang er nog inkt of toner in je bij ons aangeschaft cartridge zit ontvang je hier op garantie van uit Inktset.nl.

Naast dat we met fabrikanten van over de hele wereld werken, produceren we zelf ook cartridges. Het komt soms voor dat er voor bepaalde serie cartridges geen cartridges worden geleverd of dat ze niet door onze strenge test komen. Wij besluiten dan vaak in huis hier een alternatief voor te ontwikkelen. Hierdoor bieden wij vaak huismerk types aan voor series die bijna nergens in Nederland (of zelfs de wereld) te verkrijgen zijn. Omdat wij de enige of een van de weinige zijn die deze series in huis produceren.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor het huismerk van Inkset.nl?

✔ Alle gangbare cartridges uit voorraad leverbaar!

✔ Door onze jarenlange samenwerking met de grootste fabrikanten over de hele wereld kunnen we kwalitatief goede huismerk cartridges tegen zeer scherpe prijzen aanbieden!

✔ Door het concept met “setjes” kunnen we de prijzen laag houden en hoeven we geen verzendkosten te rekenen voor de setjes!

✔ Je bespaart nog meer door meerdere setjes in een keer te bestellen!
5% op 2 setjes, 10% op 3 setjes, 15% op 5 setjes en 20% op 10 setjes!

✔ Wij kopen altijd zeer groot in: 1. om er voor te zorgen dat wij en daardoor jij nooit misgrijpen en 2. om zo scherp mogelijk te kunnen inkopen en daar profiteer jij dan weer van qua prijs!